Herfst salade

Ingrediënten:

  • Wilde paddestoelen
  • Courgette
  • Olijfolie
  • Witte wijn azijn
  • Franse mosterd
  • Rode ui
  • Knoflook
  • Rucola melange
  • Pompoen

Benodigdheden:

  • Mes

Bereiding:

  1. Verwarm de barbecue naar ongeveer 160 tot 180 graden indirect.
  2. Snij de pompoen om mooie dunne halve maantjes.
  3. Maak de paddenstoelen schoon en snij door helften wanneer deze groot zijn.
  4. Snij de courgetten in mooie dunne plakken.
  5. Bestrijk de pompoen, paddenstoelen en courgette met wat olijfolie en voeg eventueel wat zout toe. Leg daarna op de barbecue.
  6. Maak een dressing met wat azijn, lepeltje mosterd, gesnipperde ui, geperste knoflook en een scheutje olijfolie. Voeg eventueel een beetje zout toe.
  7. Laat de pompoen, paddenstoelen en courgette even afkoelen wanneer ze lekker zacht zijn, snij eventueel in kleinere stukken en voeg toe aan de dressing.
  8. Voeg de rucola melange toe, en mis goed door elkaar.

Geef een reactie

Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.