LET OP! Dit product is, of gaat binnenkort over de datum die meegegeven is door de leverancier. Echter heeft de leverancier ons gegarandeerd dat het product veel langer mee gaat dan de datum die zij wettelijk hebben moeten meegeven. Zij geven echter geen garantie meer op de producten. Wij controleren persoonlijk ook de kwaliteit van het product voor we het de deur uit doen, maar kunnen geen garantie meer geven op de versheid van het product. Daarom gaat het product voor deze gereduceerde prijs onze schappen uit.
Veel vis en schaal- en schelpdieren zijn perfect geschikt voor op de BBQ. De dry rub is ideaal voor deze vissoorten. Denk aan zalm, zeebaars, tonijn, coquilles, langoustines, kreeft en ga zo maar door.
Deze rub is op basis van mosterdzaadjes en dille, aangevuld met ui, knoflook, peper en een snufje zout. Klassieke smaakmakers die dikke vrienden zijn met bijna alle vissoorten.
Ingredienten
Mosterd, ui, knoflook, dille, peper, suiker, zout
Voedingswaarde informatie 100g:
Energie (Kj, Kcal) | 1123/266 |
Vet (g) | 5,1 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 40,6 |
Daarvan suikers (g) | 37,3 |
Eiwit (g) | 10,9 |
Zout (g) | 28 |