Wie zijn de BBQ-Brothers?

Rick en Robin “brothers in law” verslaafd aan BBQ’en met inmiddels heel wat jaren ervaring in de achtertuin, waar alle bereidingen die je maar kunt bedenken wel een keer voorbij zijn gekomen.

Waar het allemaal begon

Sinds 2014 is bij ons de BBQ madness begonnen, natuurlijk eerst kleinschalig maar al snel kregen we de smaak te pakken. Dit heeft zelfs geleid tot een uitnodiging voor deelname aan het RTL4 programma Grillmasters! Helaas wegens tijdgebrek hebben we de deelname niet doorgezet. (JA, hier hebben we nog steeds spijt van)

In 2018 is het idee ontstaan om toch eens wat meer te gaan doen met onze BBQ skills aangezien we het liefste meerdere keren per week onze Q aansteken, er uren over kunnen praten en regelmatig uitleg geven aan vrienden, kennissen en collega’s. Ze hoeven er niet eens om te vragen!

Nu is het dus zover!

In samenwerking met ‘T Brabants Genot hebben we een aantal gave kamado workshops samengesteld waar iedere BBQ liefhebber warm van wordt!

Dat is nog niet alles want samen met iedere BBQ fanaat willen we maar wat graag een unieke “BBQ-Brotherhood” opbouwen waar we experimenten, bereidingen, foto’s, ervaring delen en elkaar op weg helpen!

Stay Tuned

De BBQ-Brotherhood kun je zien als een soort genootschap waarbij je tegen een vast jaar bedrag in kunt schrijven. We gaan samen met iedere brotherhood member een 3 of 4-tal avonden/middagen organiseren waarbij BBQ’en, eten en drinken natuurlijk centraal staan.Denk hierbij aan: Uitbenen van een heel varken, aan de slag met een braai, american BBQ bites, informatieve middag/avond met gastspreker, een hele dag low & slow bereidingen.

Dit zijn slechts enkele ideeën die we tot nu toe hebben maar waar je als brotherhood member natuurlijk ook aan kunt geven wat jou gaaf lijkt om met alle BBQ-Brothers te gaan doen.

STAY TUNED, er volgt snel meer informatie over onze BROTHERHOOD!