Workshops

De BBQ-Brothers zijn terug! Maar wel met nieuwe gezichten. Vanaf heden zal Ruud Schoenmakers (IG @Rudilicious_Kitchen) de workshops gaan geven voor de BBQ-Brothers. Leer op welke manieren je een barbecue kan gebruiken en leer leuke en interessante gerechten om je familie en vrienden mee te flabbergasten!

Workshops

Let’s Meat – BBQ Festival

Holy smokes, een BBQ Festival! Een spontaan idee ontstaan op Instagram. Door de wereldwijde toestanden hadden we het festival moeten uitstellen, maar 24 september is het dan eindelijk zo ver!

Het terrein van ‘t Brabants Genot in Waalre word omgebouwd tot een BBQ madhouse, klik op de button voor meer informatie en tickets! 

Info & Tickets

BBQ-Brothers webshop

In de BBQ-Brothers webwinkel kun je alles vinden wat je nodig hebt voor jouw backyard BBQ imperium! Ons assortiment is nog volop in ontwikkeling, ben je opzoek naar een product welke er nog niet tussen staat laat het ons weten. We gaan graag voor je aan de slag en niks is ons te gek!

Bezoek de webshop

Wij zijn de BBQ-Brothers

De originele BBQ Brothers zijn door drukte gestopt. Daarom hebben Michael (eigenaar van Brabants Genot) en Ruud (Pitmaster) de toko overgenomen om jullie weer te kunnen voorzien van toffe workshops, BBQ goodies en BBQ caterings.

Over ons

Webshop producten

-35%
79,95
32,90
-36%
79,95
-35%
75,00
Bekijk alle producten