Let’s Meat BBQ Festival van 24 september 2022 – UITGESTELD

Met grote teleurstelling moeten wij u helaas melden dat wij besloten hebben het festival te verzetten. Vorig jaar hebben wij helaas het festival moeten verzetten door COVID-19. Met grote enthousiasme wilde wij het festival dit jaar dan toch laten plaatsvinden.

Door definitieve uitval van vrijwel iedere organisator die er in 2020 en 2021 nog enthousiast aan mee deed, kwamen we echter wel handjes tekort. Daarna bleek vrijwel iedereen die we in 2021 nog op het programma hadden staan, niet op de nieuwe datum te kunnen waardoor er een race tegen de klok begon om het programma volledig te hervullen. Daarnaast waren er nog een aantal hoofd taken die vervuld moesten worden, maar door personeel tekort konden wij niet voldoen aan de benodigdheden voor het festival.

Met grote pijn in ons hart hebben wij daarom moeten besluiten om het festival nogmaals te verzetten. Gewoonweg omdat wij niet kunnen voldoen aan de kwaliteit die het festival zou moeten zijn. 

Voor- of najaar 2023

Hoe nu verder? Wij gaan hard op zoek naar een nieuw team met enthousiastelingen om voor u een spektakel van een festival te organiseren in het voor- of najaar van 2023. De datum gaan wij nog bekend maken. Wij willen het groots aanpakken en hoge kwaliteit leveren, dus hou uw agenda alvast vrij volgend jaar! 

Tickets

Uw tickets blijven gewoon geldig voor de uitgestelde editie. Wij willen u vragen om deze nog even vast te houden, want het festival wilt u écht niet missen! Mocht u op de nieuwe datum niet kunnen, dan zullen wij een formulier ter beschikking stellen waarbij u een teruggaaf kan aanvragen. Wacht alstublieft even op de e-mail voor de nieuwe datum.
Ter compensatie ontvangt u bij uw ticket niet één, maar twee coupons voor bbq bites op de nieuwe datum! 

Knallen

Wij gaan knallen op de nieuwe datum! En dit is wat we u beloven:

– Maar liefst 4 BBQ teams die u GRATIS een een demo geven van hun favoriete BBQ gerechten
– Een dag vullend programma met LIVE muziek
– Een uitgebreide BBQ markt, waar u uw barbecue spullen kan kopen
– Meerdere BBQ food corners, waarbij u diverse hapjes kan proberen
– Een speciaal bier garten, met o.a. heerlijke bieren uit de regio
– Een kids corner, zodat ook uw kinderen lekker de hele dag bezig kunnen zijn
– Een photo wall (of fame), waarbij u een foto kan laten maken om te pronken bij uw vrienden en familie
– Een winners wheel, aan het einde van de dag vallen er grote prijzen! En het enige dat u hoeft te doen, is een ticket hebben én aanwezig zijn op het festival natuurlijk. 

Wij hopen u te zien bij het Let’s MEAT BBQ Festival 2023!

Met smakelijke groet,
Ruud Schoenmakers en Michael Keijers | BBQ Brothers