WORKSHOP bij BBQ-BROTHERS = “AAN HET WORK”

Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer zelf aan de slag gaat met de diverse bereidingen. Je moet de producten, ingrediënten en technieken voelen en gedaan hebben. Wij doen het niet vóór, we helpen je waar nodig en geven ondertussen uitleg over de producten en bereidingstechniek.
Zo steek jij er meeste van op en worden wij niet moe! (hehe, flauw hoor)

BBQ-Brothers kamado allround workshop

BBQ WORKSHOPS

Naast de kamado allround workshop bieden we in overleg en bij voldoende animo onderstaande workshops aan:

Kamado BBQ allround workshop

Alles over BBQ’en met een kamado!

De kamado BBQ allround workshop past bij iedere kamado liefhebber maar raden we aan als je aan de start van jouw kamado carrière staat. We gaan in op de basisuitleg over BBQ’en met een kamado, aansteken en onder controle houden van de temperatuur, houtskool en rookhout soorten komen aan bod, een stukje geschiedenis en natuurlijk een hele hoop BBQ geweld met de gaafste bereidingen!

Nadat je deze workshop hebt gevolgd is de BBQ bazen workshop jou opstap naar “THE NEXT LEVEL”!

Kamado BBQ Bazen

Only for the real fire & smoke maniacs!

Bij de Kamado BBQ bazen workshop laten we de basis onderdelen achter wege en gaan we aan de slag met niet alle daagse bereidingen die je als ware kamado BBQ baas vaker wil gaan maken!

Ben jij een gevorderde kamado gebruiker, laat het ons weten! Bij voldoende animo stellen we de workshop bij naar een workshop voor echte fire & smoke maniacs! Sta jij aan de start van je kamado BBQ carrière of heb je nog niet heel veel ervaring, dan raden we je aan om te beginnen met de Kamado Allround workshop.

Kamado BBQ seizoens special

Fire up the season!

Er is niks mooier dan werken met producten uit het seizoen. Tijdens deze workshop gaan we je leren hoe je producten uit het seizoen kunt bereiden op de kamado BBQ. We raden je aan om deze workshop pas te gaan volgen nadat je de Kamado Allround workshop hebt gevolgd of als je al een gevorderde kamado BBQ’er bent.

Kamado BBQ maatwerk

Whatever the freaking hell you want!

En zo is het ook, we horen graag wat jullie willen leren of waar de focus van de maatwerk workshop op mag liggen. Denk hierbij aan gespecialiseerde workshops over;

  • BBQ bites “finger food”
  • American Style
  • Gevogelte
  • Vis-/schaal-schelpdieren
  • Rundvlees
  • Groenten
  • Varkensvlees
  • Low & slow (grote stukken vlees)

Geen verrassingen achteraf

Wij regelen alles, voor onze workshops gebruiken we uitsluitend producten van de beste kwaliteit, is het gebruik van de kamado’s, accessoires etc. volledig inbegrepen, ontvang je goede uitleg en mooie recepturen. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas bier, wijn of een frisje.

We gaan je inspireren om jouw BBQ skills naar een hoger niveau te brengen, leggen je alles uit en moeten we één ding bekennen, is er toch een kleine (aangename) verassing achteraf!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden bij ’T Brabants Genot in Waalre. Een landelijke locatie vlakbij de A2 waar we onder een sfeervolle tenthemel aan de slag gaan met al het BBQ geweld! Parkeren kan gratis voor de deur op ons eigen terrein.

De workshops vinden buiten plaats, dus mocht het wat frisser zijn buiten dan is het slim om je hierop te kleden. Het adres is Heikantstraat 23, Waalre.

Kleine lettertjes

Zoals bij ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden, die de pret niet mogen drukken maar wel even belangrijk zijn om door te nemen. Het is natuurlijk voor niemand fijn om jezelf kort voor de workshop af te melden aangezien we een plaats hebben gereserveerd en al inkopen hebben gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 werkdagen voor aanvang.

Hierbij vind je onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle workshops.