Ingrediënten:
- Wilde paddestoelen
- Courgette
- Olijfolie
- Witte wijn azijn
- Franse mosterd
- Rode ui
- Knoflook
- Rucola melange
- Pompoen
Benodigdheden:
- Mes
Bereiding:
- Verwarm de barbecue naar ongeveer 160 tot 180 graden indirect.
- Snij de pompoen om mooie dunne halve maantjes.
- Maak de paddenstoelen schoon en snij door helften wanneer deze groot zijn.
- Snij de courgetten in mooie dunne plakken.
- Bestrijk de pompoen, paddenstoelen en courgette met wat olijfolie en voeg eventueel wat zout toe. Leg daarna op de barbecue.
- Maak een dressing met wat azijn, lepeltje mosterd, gesnipperde ui, geperste knoflook en een scheutje olijfolie. Voeg eventueel een beetje zout toe.
- Laat de pompoen, paddenstoelen en courgette even afkoelen wanneer ze lekker zacht zijn, snij eventueel in kleinere stukken en voeg toe aan de dressing.
- Voeg de rucola melange toe, en mis goed door elkaar.