Herfst groenten spies

Ingrediënten:

  • Wilde paddenstoelen
  • Paprika
  • Ui
  • Cherry tomaten
  • Balsamico azijn
  • Basterd suiker
  • Soyasaus

Benodigdheden:

  • Bakje
  • Saté prikkers
  • Kwast

Bereiding:

  1. Snij de paprika en ui in mooie stukken van ongeveer 1/1,5cm om op de saté te kunnen prikken.
  2. Maak de wilde paddenstoelen schoon en snij eventueel door de helft als ze erg groot zijn.
  3. Maak mooie groenten satés met de paddenstoelen, paprika, ui en cherry tomaten.
  4. Maak ondertussen de saus met een flinke scheut balsamico azijn, een scheptje basterd suiker en lepteltje soyasaus voor extra kick. Mix dit goed door elkaar in het bakje.
  5. Leg de groenten saté op de barbecue en smeer in met de saus. Hou goed in de gaten vanwege het suiker in de saus. Iedere keer als je het omdraait smeer je het weer in met de saus.
  6. Wanneer het allemaal een mooi kleurtje heeft is de spies gereed.

Geef een reactie

Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.